POTENCIJAL

Predavanje ‘Usudi se. Pokreni se’ 26. veljače u Knjižnici ‘Nikola Zrinski’ Čakovec

Dođite 26. veljače u Knjižnicu 'Nikola Zrinski' Čakovec i saznajte kako ostavariti svoje osobne i profesionalne potencijale.

U utorak, 26. veljače, u multimedijalnoj dvorani Knjižnice ‘Nikola Zrinski’ Čakovec održat će se predavanje ‘Usudi se. Pokreni se’.

Kako ostavariti svoje osobne i profesionalne potencijale saznajte u 18 sati.

– Potencijal je kombinacija je naših kompetencija, sveg onog što mi jesmo i što možemo i želimo postići u životu. Ako osjećate da vam ‘nešto iznutra’ govori da vaš život ili posao trenutno nije ono što biste mogli ili željeli, a nikako da se pokrenete i odvažite na promjenu, napravite prvi korak i dođite na predavanje – stoji u najavi.

Predavanje će održati Marina Kolar, vlasnica obrta za edukaciju i savjetovanje Konekta, certificirana edukatorica Swiss career Qualification programa za razvoj kompetencija i karijere (CH-Q metoda), profesionalna savjetnica i stručnjakinja za organizacijski razvoj.

– Moj unutarnji crv često mi se pojavljivao kroz život. Odveo me od  apsolutno prosječnog života kakav se od mene očekivao (ali kojim nisam bila zadovoljna) korak po korak u 18 godina rada na vodećim pozicijama, vođenju projekata i edukacija (između ostalog), a danas i u poduzetništvo. Sljedeći svoje srce i životnu svrhu te razvijajući svoje potencijale, danas u sklopu obrta Konekta kroz edukacije  i savjetovanja pomažem drugima da nađu vlastitu životnu i/ili poslovnu svrhu, nađu ili stvore za njih pravi posao ili pak da vrate svoju tvrtku na put uspjeha – stoji u najavi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije