BIT ĆE MENTOR ASHLEY COLBURN

NAKON DORE Bojan Jambrošić razočaran glasovima čakovečkog žirija, no već sprema novi glazbeni potez!

Bojan kaže da će nastup na Dori pamtiti cijeli život. Razveselili su ga glasovi publike, a pomalo je razočaran glasovima čakovečkog žirija. Najavio nam je i sudjelovanje u showu Zvijezde pjevaju

Iako je nedostatak podrške u glasovanju HRT centra Čakovec – Varaždin nakratko razočarao međimurskog pop pjevača Bojana Jambrošića, on ipak ističe da su njegovi dojmovi o sudjelovanju na Dori 2019. isključivo pozitivni, a sva očekivanja definitivno ispunjena.

– Ovo iskustvo pamtit ću cijeli život jer ipak je to moj prvi nastup na Dori o kojem sam sanjao još od malih nogu. Produkcija je bila više nego odlična i sretan sam što sam imao prilike nastupiti na takvoj pozornici. Dora 2019. imala je veliku konkurenciju i moglo se vidjeti da se natjecatelji nisu došli samo predstaviti, već su svi ciljali na čim viši plasman – rekao je.

Pozitivan utisak, kaže Bojan, ostavila je i ekipa iza pozornice koja je brinula da se svi izvođači osjećaju posebno i ugodno, a sklopio je i brojna nova poznanstva.

– Svi izvođači i njihove ekipe su bili vrlo prijateljski raspoloženi, a najviše sam se družio sa svojom ekipom, Kim Verson i Gelato sisters – kaže Bojan.

Otkrio je i kako je od samog početka imao nekoliko favorita, a jedan od njih je bio i pobjednik Roko za kojeg ne sumnja da će Hrvatsku dostojno predstaviti na Euroviziji. Zadovoljan je i nastupom, koji je u duetu odradio s glazbenom partnericom Danijelom Pintarić, a zasluge daje i koreografkinji Tihani Strmečki te redatelju Robertu Boškoviću koji su se potrudili da njihov nastup izgleda kompletno.

Njihovu izvedbu pjesme ‘Vrijeme predaje’, tekstopisca i autora Leonarda Bakse Čečija, vrlo dobro je prihvatila publika koja ih je plasirala na peto mjesto.

– Glasovi publike su nas zaista razveselili jer su nam, naravno, bili bitniji od glasova žirija. Osobno su me malo razočarali glasovi iz mog čakovečkog žirija od kojih sam očekivao znak podrške kakvu su i ostali centri pružili svojim izvođačima, ali onda opet naučiš da je bolje ništa ne očekivati, već se samo prepustiti. Sve su popravili svi oni koji su zvali i tipkali poruke pa tako glasali za nas i pokazali da im se sviđa pjesma – ispričao je.

Bojan će mentorirati Amerikanku Ashley Colburn

Iako je Dora bila velik korak za ovog međimurskog pjevača, Bojan već najavljuje i sljedeći glazbeni potez. Njegova uloga u showu ‘Zvijezde pjevaju’, koji se nakon pet godina ponovno vraća na male ekrane, bit će izrazito zahtjevna.

 – Show ‘Zvijezde pjevaju’ počinje 2. ožujka, a mi smo se već počeli pripremati. Pripala mi je čast da mentoriram predivnu Ashley Colburn, veliku promotoricu hrvatskog turizma, novinarku i producenticu te prvu Amerikanku u ovakvom showu. Sigurno će biti zabavno i zanimljivo čuti Ashley kako pjeva na hrvatskom jeziku – rekao je za kraj Bojan Jambrošić koji trenutačno sudjeluje i u dječjem mjuziklu ‘Mi o Vuku’, koji uskoro stiže i u Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije