PRIDRUŽITE IM SE I VI

CENTAR ZA SAMOOBRANU Trinaest žena u Čakovcu položilo tečaj samoobrane

Prošle su osnovne tehnike za obranu od najčešćih napada na žene, poput napada za ruku, odjeću, gušenja, čupanja za kosu, naguravanja i pritiska na zid

Ove nedjelje, 10. veljače Udruga Self-defense Međimurje je održala prvi brzi tečaj samoobrane za žene u njihovom Centru samoobrane u Čakovcu na adresi Franje Punčeca 2 u trajanju od 150 minuta.

Tečaju samoobrane je prisustvovalo 13 žena koje su prošle osnovne tehnike nužne za obranu od najčešćih napada na žene poput napada za ruku, odjeću, gušenja, čupanja za kosu, naguravanja i pritiska na zid. Isto tako, sve polaznice su bile upoznate s preventivnim mjerama sprečavanja fizičkog napada i načinu reagiranja u stresnim situacijama.

Nakon uspješno usvojenih tehnika, sve polaznice su dobile certifikat o položenom tečaju samoobrane. Udruga poziva sve žene da se pridruže treninzima samoobrane u njihovom Centru samoobrane u Čakovcu koji se održavaju ponedjeljkom, srijedom i petkom u popodnevim satima.

U njihovom Centru uskoro počinju radionice samoobrane od napada nožem i ostalih predmeta za nanošenje ozljeda, krađe torbica, nasilnog ulaska u vlastiti dom, pokušaja silovanja, iznenadnog napada prilikom ulaska u vozilo te napada i prijetnje oružjem.

Za termine održavanja radionica samoobrane koje će se odvijati vikendom pratite objave službene Facebook stranice Udruge.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije