VATROGASCI - SPORTAŠI

FOTO VSU Žiškovec ostvaruje velike rezultate i uspjehe na promociji vatrogasnog sporta

Pregršt aktivnosti koje su obilježile rad Vatrogasne sportske udruge Žiškovec u prošloj godini sumirao njen voditelj Radovan Zadravec.

Radovan Zadravec, voditelj i čelnik Vatrogasne sportske udruge Žiškovec, istaknuo je zadovoljstvo radom i aktivnostima mladih vatrogasca – sportaša. Lani su nastupali na vatrogasnim utrkama u Velikoj Gorici i Malom Lošinju. Bili su organizatori 4. Međimurske utrke vatrogasaca.

Mlade vatrogaskinje su bile na Višegradskom poharu u Ostravi, natjecanju u Piskovoj Lhoti u Češkoj i Memorijalu heroja Černobila u Ukrajini te na kraju na Svjetskom sportskom vatrogasnom prvenstvu u Banskoj Bystrici u Slovačkoj i organizacija prvenstva Hrvatske u dvoboju.

– Aktivnosti su to koje zasigurno spadaju u velike uspjehe na promociji vatrogasnog sporta u Republici Hrvatskoj. Sav taj trud ne bi mogao biti proveden da nije bilo potpore sponzora i donatora: Međimurske županije, VMO Žiškovec, Grada Varaždinske Toplice, Općina Sveti Juraj na Bregu, Prgomet, Primorski Dolac, poduzeća C-Lab, Sport Spirit, Bon Ton, Vatropromet, Pilana Ratković, TTI, AVB, DVD Žiškovec i Varaždinske Toplice. Hvala im svima od srca! – ističe Zadravec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije