60 godina ljubavi

DIJAMANTNI PIR Terezija i Ivan Goricaj iz Slakovca proslavili 60 godina zajedničkog života

Doživjeti zlatni pir u zdravlju u veselju sa svojom djecom san je svakoga bračnog para, no kada se zlato pretoči u dijamant osjećaj je još uzvišeniji, plemenitiji

U subotu, 29. prosinca 2018. godine taj su san doživjeli supružnici Goricaj, 77-godišnja Terezija (r. Srnec) i dvije godine stariji suprug Ivan, oboje iz Slakovca. U toj su sredini proveli djetinjstvo, mladost i zajedničkih 60 godina bračnog života. 

Jedan drugome životno ‘da’ izrekli su 17. siječnja 1959. godine. Misu zahvalnicu u nazočnosti slavljenika, njihove djece, unučadi i ostalih bliski predvodio je u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Nedelišću vlč. Tihomir Ciglar. 

Bračna sreća podarila im je troje djece, sina Milana, kojem je danas 60 godina, kći Spomenku koja ima 56 godina i Ivana kojem je danas 51 godina. 

Djeca su se pobrinula za potomstvo pa Tereziju i Ivana bakom i djedom zovu Tomislav (39), Jasmina (36), Matija (31), Ivana (30) i David (21). Poseban dar su im praunuci Dorijan, Dora, Fran, Niko, Karina i Ivano.

Bračne želje i planovi? Pogledavši se ispod oka s nekom novom dozom topline i ljubavi u glas su poželjeli da na prvom mjestu bude zdravlje, a ostalo će godine donijeti… Dijamantnu su večeru imali u restoranu Atlanta u Nedelišću.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije