'SARA ŽELI HODATI'

NASTUP U ČAKOVCU Nasmijte se uz Vlatka Štampara i pomozite maloj Sari da prohoda!

Sara je vesela, 11-godišnja djevojčica s višestrukim teškoćama, ali ima ogromnu želju da prohoda

Prije nekoliko mjeseci, točnije 22. rujna Vlatko Štampar je imao svoj nastup karijere. Puna koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog bila je mjesto proslave deset godina Vlatkovih nastupa i nasmijavanja publike.

Za sve koji su svoju priliku za ulaznicom za Lisinski propustili, budite bez brige, 16. siječnja u Centru za kulturu Čakovec imate priliku pomoći i nasmijati se na njegovom humanitarnom ‘Fala kaj ste došli’ nastupu. Počinje u 20 sati.

Što vas zapravo čeka?

U dosadašnjoj karijeri Vlatko ima tri različita stand up comedy showa u trajanju od 120 minuta – Bratec je trd, Štamparska greška i Odraslost. Čekaju vas najbolje i najdraže fore iz svakog showa, nazovimo to ‘šlag’ prvih 10 godina rada, sve pomno upakirano u jednu žestoku stand up comedy večer.

– Jednostavno rečeno, ultimativni best of karijere. Jedina stvar koju garantiramo, smijat ćete se 2 sata – stoji u najavi nastupa na Facebooku. Cijena ulaznice je 50 kuna, a u prodaji su na blagajni centra za kulturu Čakovec.

Za one koji ga nisu ‘probali’, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja uz onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo. Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara “na ovim prostorima”. Osim u Mađarskoj.

Ovaj njegov nastup je dio humanitarne akcije ‘Sara želi hodati’. Sara je vesela, jedanaestogodišnja djevojčica koja voli plivati, jahati i slušati domaću glazbu, ali Sara je nažalost i dijete sa višestrukim teškoćama (CP, TMR, elementi autizma, epilepsija, slabovidnost, inkontinencija), ali ono što ona ima jest ogroman potencijal i želju da sa svojih 11 godina prohoda, barem nekoliko koraka samostalno.

Sarina majka Marijana je samohrana majka koja ima snažnu energiju i želju da Sara dobije priliku imati bolji, kvalitetniji život. Nažalost, životne prilike, njena bolest i Sarina 100-postotna ovisnost o majčinoj pomoći, ovaj put ne čine nimalo lakim.

Sari su potrebne svakodnevne terapije, a to – osim puno vremena – zahtijeva i puno truda i puno novca, ali majka je odlučila – pomoći će svojoj djevojčici organiziranjem humanitarne akcije koju je nazvala ‘Sara želi hodati’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije