ADVENT U GRADU ZRINSKIH

DOĐITE U ČAKOVEC Zadnja adventska subota u znaku hot-dogova i moto mrazova

Stigla je i zadnja adventska subota u našem Čakovcu. Kroz cijeli dan očekuje vas mnoštvo događanja...

Advent u gradu Zrinskih primiče se kraju. Zadnju adventsku subotu obilježit će blagdansko druženje s početkom u 10 sati na kojem će se organizatori Adventa u gradu Zrinskih družiti s građanima i posjetiteljima uz podjelu hot-dogova sponzora Vajda d.d. iz Čakovca i pekare CRO-PEK iz Čakovca.

U centru grada bit će vrlo živo. Dolaze nam Moto mrazovi iz Varaždinske i Međimurske županije na inicijativu MK Baroker iz Varaždina. Njihov dolazak na motorima planiran je oko 10.30 sati kod gradske “vure”, a nakon što druženja u samom centru, Moto mrazovi odlaze prema Galeriji Sjever koja je sponzor akcije darivanja.

Tamo će direktorica Galerije Sjever, Maja Đurkin Međimurec uz Moto mrazove uručiti poklon ravnateljici Centra za odgoj i obrazovanje Dragici Benčik. Ovom akcijom unaprijedit će se kvaliteta rada Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec.
 
U večernjim satima blagdansku atmosferu obogatiti će božićni koncert Ivane Kindl kod Zgrade sindikata, s početkom u 20 sati. Ulaz je slobodan. 

– Dođite u srce Međimurja te doživite čaroliju s nama! Prošećite čakovečkim ulicama, i uživajte u živahnosti međimurskog središta koje je možda maleno veličinom, no ogromno duhom! – poručuju iz Turističke zajednice Grada Čakovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije