za prerano preminulog prijatelja

VIDEO U Križovcu održana promocija knjige ‘Pedeset?’ i novog videospota benda Genadešus

Zlatko Nedeljko Pepsi održao je promociju svoje knjige, a njegov bend Genadešus predstavio je spot za pjesmu 'Jedan od nas'

Promocija knjige pjesama ‘Pedeset?’ pjesnika i glazbenika Zlatka Nedeljka Pepsija održana je u četvrtak, 20. prosinca u multimedijalnoj dvorani Centra za posjetitelje Križovec. 

Uvodnu je riječ vodio recezent Leček te je posjetitelje upoznao sa životopisom te literarnim i umjetničkim radom Zlatka Nedeljka Pepsija. Zlatko je interpretirao nekoliko pjesama, a uz njega Gordana Novak, Dominik, Karlo, Borna te Fran Žganec, Bojan Masnec te Maja i Sanja Nedeljko.

U obiteljskom duhu upoznali su posjetitelje s nekoliko pjesama te predstavili duh zbirke. Također, Zlatko je predstavio i neke od uglazbljenih pjesama.

Osim promocije knjige, po prvi puta je prikazan videospot za novu pjesmu njegova benda Genadešus, pjesmu ‘Jedan od nas’. Kako kažu, pjesma je posvećena prerano preminulom prijatelju. 

U izradi pjesme i spota sudjelovali su članovi Genadešusa Kristina Gita Kavran, Josip Posavec i Zlatko Nedeljko Pepsi u suradnji s Alenom Horvatom Zibeom. Velik doprinos dao je i Marinko Hodić. Genadešus zahvaljuje i Matiasu Brdaru te Patriciji Juračić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije