UDRUGA ŽENA BREST

FOTO Prodajnom izložbom po sedmi put predstavile vlastite unikatne radove

Prihod koji je ostvaren od prodaje upotrijebit će se za daljnji rad udruge, a jedan dio će biti doniran u humanitarne svrhe

U nedelju, 2. prosinca Udruga žena Brest iz Podbresta je organizirala tradicionalnu prodajnu izložbu svojih unikatnih radova s adventskom i božićnom tematikom. Članice Udruge žena predstavile su svoje unikatne radove te po pristupačnim cijenama omogućile svojim mještanima da ukrase domove u ovo pred božićno vrijeme.

Na otvorenju su nastupili Pjevački zbor udruge umirovljenika Čakovec s nekoliko prigodnih pjesama, dok su se za dobro raspoloženje pobrinuli članovi KUD-a Donji Vidovec sa kratkom predstavom “Kod doktora”. Posjetiteljima su se obratili predsjednica udruge Danijela Cirkvenčić i predsjednik VMO Podbrest Želimir Halić.

Izložbi se odazvao veliki broj žitelja iz Općine, a i šire. Veseli i prisustvo saborske zastupnice Bernarde Topolko, kao i zamjenice župana Sandre Herman, kao i svih predsatvnika udruga s kojima surađuju. Svi gosti i posjetitelji bili su počašćeni jelom i pićem na skromnom domjenku. 

Prihod koji je ostvaren od prodaje upotrijebit će se za daljnji rad i aktivnosti Udruge, a jedan dio će po običaju biti doniran u humanitarne svrhe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije