DAROVI ZA VRTIĆARCE

FOTO Mališani Dječjeg vrtića Vjeverica uz članove Rotary kluba Čakovec obilježili Dan osoba s invaliditetom

Vrtićarci već znaju kad ulaštiti svoje čizmice i pripremiti nastup za članove Rotary kluba Čakovec

Članovi Rotary kluba Čakovec u ovo doba godine već tradicionalno posjećuju mališane čakovečkog Dječjeg vrtića Vjeverica te zajedno obilježavaju Dan osoba s invaliditetom. Tako je bilo i danas, 5. prosinca kad se u Dječjem vrtiću Vjeverica naglasak stavlja na darivanje integrirane djece s teškoćama.

Vrtićarci već znaju kad ulaštiti svoje čizmice i pripremiti nastup za članove Rotary kluba Čakovec, koji ih već tradicionalno daruju za blagdan svetog Nikole.

– U sklopu redovitih aktivnosti, Rotary klub Čakovec u vrijeme obilježavanja Svetog Nikole, obilazi čakovečke vrtiće. Tradicionalno obilježavamo i Dan osoba s invaliditetom, a važno je napomenuti da kao dio velike rotarijanske obitelji sudjelujemo u ‘End polio now’, akciji za suzbijanje dječje paralize – rekao je Branimir Novak, predsjednik Rotary kluba Čakovec.

Pripremili su slatkiše i voće te poklončiće iznenađenja za integriranu djecu s teškoćama u razvoju, a mališani su im s veseljem otpjevali vrtićku himnu i nekoliko prigodnih pjesama.

– Djeca su se potrudila napraviti program za naše dugogodišnje drage goste, članove Rotary kluba Čakovec, koji se na ovaj način posvećuju skupini djece koja su najosjetljivija u našem društvu. Ponosni smo što u svim područnim odjelima naše ustanove imamo stručni tim koji radi sa sedam integriranih polaznika s teškoćama – rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića Cipelica Čakovec Gordana Šoltić Siladi.

Nakon prigodnog programa zajedno su se počastili uz međimursku gibanicu i klipiće, koje su pripremile djelatnice Matičnog objekta Cipelica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije