DAN OSOBA S INVALIDITETOM

EMOTIVNA PORUKA Dejan Šantl: ‘Stanite uz mene i Hanu i ‘vrištite’ zajedno s nama!’

- Danas, kada će neko dijete pitati svoju mamu 'A zakaj onaj striček vozi veliku curicu u kolicima?', bih volio da 'vrištite' s ekrana, od svuda i posvuda, kao što već 'vrištite' kada su u pitanju ove ili one manjine

3. prosinca obilježava se Međunarodni dan osoba s invaliditetom. Tim povodom, radijski voditelj Dejan Šantl, i sam otac djevojčice s invaliditetom, napisao je dirljiv status na Facebooku. Prenosimo ga u nastavku.

– 3. prosinac, Međunarodni dan osoba s invaliditetom. Danas, kada će neko dijete pitati svoju mamu: – A zakaj onaj striček vozi onu veliku curicu u kolicima? Zakaj ona ne hoda sama? – Danas bih volio da ‘vrištite’ s ekrana, da ‘vrištite’ od svuda i posvuda, kao što već ‘vrištite’ kada su u pitanju ove ili one manjine. Danas, stanite uz mene i Hanu, i ‘vrištite’ zajedno sa nama.

Jer, n(ji)ama je to potrebno… Ne zaboravi nikada, prijatelju moj – svaka ruka koja je toliko nemoćna da sama ne može ni primiti ni dati, zaslužuje neku tuđu ruku koja će popuniti onaj razmak između prstiju, i dati i primiti za oboje! – napisao je Dejan Šantl na Facebooku i izazvao mnoge reakcije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije