NATJECANJE - MEĐIMURCI U TOP 3

TJELESNA SPREMNOST Međimurski interventni policajci ekipno treći!

Ekipu Interventnih policajaca iz Međimurja činili su Kristijan Glavina, Ante Goleš, Bojan Kodba i Goran Sokač

Natjecanje ‘Izazov tjelesne spremnosti’ – Viribus Unitis održava se već po četvrti puta u organizaciji Počasno-zaštitne bojne, Oružanih snaga Republike Hrvatske te svake godine okuplja sve više natjecatelja.

Ove godine dana 27. i 28. studenoga u navedenom natjecanju, koje se održalo u vojarni “1. HGZ” u Zagrebu po prvi puta su sudjelovali i pripadnici Interventne jedinice policije Policijske uprave međimurske, Kristijan Glavina, Ante Goleš, Bojan Kodba i Goran Sokač, koji su u ukupnom broju od 120 natjecatelja postignuli zapažene rezultate.

Natjecatelji su bili kategorizirani prema spolu i životnoj dobi natjecatelja te su se natjecali pojedinačno i ekipno. U pojedinačnom natjecanju u dobnoj kategorija od 18 do 29 godina natjecali su se Bojan Kodba koji je osvojio 28. mjesto i Goran Sokač koji je osvojio 48. mjesto, dok se u dobnoj kategoriji od navršenih 30 do 39 godina natjecao Ante Goleš koji je osvojio 22. mjesto, a u dobnoj kategoriji od navršenih 40 do 45 godina Kristijan Glavina koji je osvojio 6. mjesto. U ekipnoj kategoriji međimurski policijski službenici osvojili su 3. mjesto.

Discipline koje su se izvodile na natjecanju morale su se izvršiti u zadanom vremenu i to: zgibovi (pull ups), potisak (push-press), marinac preko šipke (over the bar burpee)
nabačaj (clean), hodanje sa opterećenjem (farmerski hod), obrnuto povlačenje (trx-pull up), podizanje nogu do šipke (toes to bar), podizanje koljena na prsa (knees to elbows), row (veslanje), bacanje lopte u zid (wall ball) i nabačaj+čučanj+potisak (thruster).

Cilj natjecanja je poticanje pripadnika oružanih snaga, kao i drugih zainteresiranih natjecatelja na zdravi natjecateljski duh, predstavljanje i promocija svojih postrojbi, kao i podizanje zajedništva unutar oružanih snaga sa pripadnicima Ministarstva unutarnjih poslova, Hrvatskom gorskom službom spašavanja, Hrvatskom vatrogasnom zajednicom te Ministarstvom pravosuđa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije