VLADALE EMOCIJE

VIDEO I FOTO Večer za pamćenje – novi kalendar zasjao s velikim i malim zvijezdama

U društvu poznatih lica održana je četvrta promocija kalendara humanosti ‘Velike i male zvijezde 2019’

U čakovečkom restoranu Auto-stop danas je velikim pljeskom pozdravljena promocija četvrtog humanitarnog kalendara ‘Velike i male zvijezde 2019. godine’.

S velikim osmijehom na licu, posjetitelje su dočekali voditelji projekta Tamara Peras, rukovoditeljica HRT centra Čakovec i Varaždin te Vjeran Žganec-Rogulja, fotoreporter zagrebačkog Pixsella, ramenom uz predsjednicu Udruge za sindrom Down Međimurske županije Višnju Horvat

>> Promocija kalendara “Velike i male zvijezde 2019.”

Nijedno snimanje nije prošlo bez emocija, stoga nije ih manjkalo ni na današnjem okupljanju ljudi velikog srca. Programom je posjetitelje vodio popularni HRT-ov voditelj Frano Ridjan, koji je humorističnim nastupom uveseljavao velike i male zvijezde. U glazbenom dijelu nastupili su Gabriela Hrženjak i sastav Komedija, dok su kreativnim plesnim nastupom oduševile i Čakovečke mažoretkinje.

Ovogodišnji kalendar zasjao je s velikim i malim zvijezdama, a pored mališana na platnu pojavila su se poznata lica, koja su zauzela mjesta za svaki mjesec u 2019. godini.

Velikoj humanitarnoj obitelji u ovom su se izdanju pridružili Zlatko Dalić, Ana Rucner, Vanna, Dino Rađa, Mia Dimšić, Smiljka Bencet i Martin Sagner, Đurica Drobac, Ivana Paradžiković, Tomislav Jelinčić, Ljubomir i Jan Kerekeš, Bojan i Goran Navojec te Davor Dretar Drele.

Sama ‘borba’ posjetitelja za vrijeme licitacije fotografija poznatih lica i veselih mališana dokazala je vrijednost ovog projekta, a sva prikupljena sredstva namijenjena su financiranju terapija i rehabilitacije mališana Udruge za sindrom Down Međimurske županije. Prikupljeno je 55 tisuća kuna.

Djelić vesele atmosfere s promocije četvrtog humanitarnog kalendara ‘Velike i male zvijezde 2019. godine’ možete pogledati u videu i fotogaleriji!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije