PRIMJER IZ DONJE DUBRAVE

FOTO Predsjednica u akciji: Plakatiranje, zašto ne?

Predsjednica KUD-a Seljačka sloga Štefica Kovač ne dvoji raditi bilo koji društveni posao, ovoga puta je to plakatiranje velebnog koncerta u čast Teti Lizi

Bio je ponedjeljak, 12. studenog. U 18 sati zatekli smo je u mjesnom središtu Donje Dubrave kako na oglasni stup lijepi jedan od plakata za subotnji, 17. studenog, memorijaln koncert imena ‘Deca, moja deca’, koji KUD Seljačka sloga priređuje povodom godišnjice smrti njihove primadone Elizabete Toplek Tete Lize.

Plakate po mjestu lijepila je predsjednica sloge Štefica Kovač!?

– Zbog čega ne, pa i to mora netko raditi, konačno oko ovog koncerta drugi članovi imaju obveze vezane uz nastup, a meni nijedan posao nije težak niti stran, rekla je marljiva predsjednica.

Da podsjetimo, koncert ‘Deca, moja deca’ bit će održan samo dan poslije nego bi Teta Liza navršila svoj 94. rođendan. Bit će održan u školskoj sportskoj dvorani u 18 sati. Nastupit će poznata i ona manje poznata imena međimurske glazbene scene i šire, a samo zato jer je Teta Liza bila glazbena amaterka, a divili su joj se mnogi, od lokalnih pjevača pa do velikih estradnih zvijezda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije