'međimurje za svoje branitelje'

HUMANITARNA AKCIJA Međimurski branitelji prikupljaju prehrambene proizvode za potrebite

Pozivaju sve proizvođače prehrambenih proizvoda, škole i ostale da se uključe i pomognu onima koji su u teškoj situaciji

Udruga HVIDR-a Jug Čakovec pokrenula je humanitarnu akciju pod nazivom ‘Međimurje za svoje branitelje’. Akcija traje od 15. studenog do 15. prosinca ove godine.

– Ovom akcijom želimo pomoći braniteljima iz naše županije koji su u potrebi. Akcijom će biti obuhvaćeni hrvatski branitelji koji primaju naknadu preko odjela skrbi koja djeluje pri državnoj upravi Međimurske županije. U suradnji sa odjelom skrbi biti će podijeljeno sve što uspijemo prikupiti – kažu organizatori.

Ovim putem pozivaju sve proizvođače prehrambenih proizvoda da se odazovu ovoj humanitarnoj akciji. Ističu da je njihova udruga više puta do sada bila uključena u humanitarne akcije, a prošle godine vozili su pomoć za potrebite Grada Vukovara.

– Ovom akcijom orijentirali smo se na prehrambene proizvode. Zahvaljujemo se svim školama i ostalima koji će podržati ovu akciju i na taj način pomoći našim braniteljima i njihovim obiteljima. Molimo sve zainteresirane neka se jave predsjedniku Udruge na broj 091 2992 215 – poručuju međimurski branitelji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije