NIJE NAM PROMAKLO

FOTO Župan se zaigrao s malom Nikom

U Dječjem vrtiću Kockavica u Svetoj Mariji župan Matija Posavec se minulog petka na brzinu sprijateljio s malom Nikom Jambrešić

Od kada je međimurski župan Matija Posavec postao ocem, njegovi očinski osjećaji do izražaja dolaze gotovo na svakom koraku. Kako kaže, sretan je kada je u društvu djece, a to je pokazao i minulog petka u Dječjem vrtiću Kockavica gdje je bio na otvaranju novih prostora.

Prišao je mladoj majci koja je u naručju držala 1,5 godišnju kćerkicu Niku. Za tili čas u Matijinim se rukama našla lutka i odmah je započelo ispitivanje o dijelovima tijela ‘male djevojčice’. Mala Nika je na svako pitanje davala brze i točne odgovore tako da je župan desetak i više puta izgovorio ‘bravo’.

Majka male Nike je Maja, koja je ravnateljica Dječjeg vrtića u Kotoribi, a ovamo je došla kao gošća svečanosti. Bila je ponosna i sretna kazavši nam kako je Nika izuzetno intelektualno nadarena, brzo pamti brojalice, upija sve novine jer je izuzetno znatiželjna, a majka je, onako neobvezno, ‘puni’ informacijama.

Nika ima 5,5 godišnjeg brata Davida koji će danas, u utorak, 23. listopada na operaciju krajnika. Želimo mu da bude uspješna kao i brz oporavak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije