veliki uspjeh

Čakovečkoj Školi animiranog filma prva nagrada na državnoj reviji

Film je rađen kroz 9 mjeseci kao grupni projekt, a publika će ga moći vidjeti tijekom obilježavanja Svjetskog dana animacije u Centru za kulturu

Na netom održanoj 56. Reviji hrvatskog filmskog stvaralaštva djece u Bolu na Braču koja se održavala od 4. do 7. listopada, film Škole animiranog filma Čakovec ‘Vrijeme leti’ osvojio je 1. nagradu stručnog žirija u sastavu Boris Poljak (profesionalni snimatelj), Petra Zlonoga (animatorica i dizajnerica) te Maja Flego (pedagoginja i novinarka).

Ovaj šarmantni film realiziran u tehnici lutka-filma osvojio je publiku i žiri svojim likovima, svevremenskom pričom o problemu odrastanja, ali i nošenja roditelja s činjenicom da djeca odrastaju i odlaze od kuće.

Film je rađen kroz 9 mjeseci kao grupni projekt, složene je scenografije, a publika će ga moći vidjeti tijekom obilježavanja Svjetskog dana animacije u Centru za kulturu, 27. listopada u 16 sati. Osim toga, film će biti prikazivan od 9. do 26. listopada u 20 kina širom Hrvatske tijekom održavanja Festivala o pravima djece.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije