besplatno ispitivanje sluha

Počele aktivnosti povodom Međunarodnog dana starijih osoba

Veliki broj građana odazvao se ovoj akciji te su svi ispitali svoj sluh potpuno besplatno

Povodom Međunarodnog dana starijih osoba koji se obilježava 1. listopada, jučer 26. rujna, započele su aktivnosti diljem Varaždinske županije. Kao što je najavljeno na konferenciji za medije održanoj u Županijskoj palači, ispitivanje sluha za građane održano je u prostorijama 3. mjesnog odbora u Varaždinu, a organizirala ga je Udruga umirovljenika i starijih osoba “Solidarnost” iz Varaždina u suradnji s tvrtkom “Neuroth”. 

Veliki broj građana odazvao se ovoj akciji te su svi ispitali svoj sluh potpuno besplatno. Zadovoljstvo brojem posjetitelja iskazali su predsjednica Udruge “Solidarnost” Mira Letić i predsjednik Savjeta umirovljenika i starijih osoba Varaždinske županije Vladimir Kozjak.

– Zadovoljni smo odazivom naših građana na akciju. Na ovaj način željeli smo našim umirovljenicima i osobama starije životne dobi osigurati pregled, ispitivanje sluha koje je dosta važan u toj životnoj dobi. Naišli smo na pozitivne reakcije i ovim putem najavljujemo da ćemo tu akciju provoditi i dalje kako bi umirovljenici s područja cijele Županije mogli potpuno besplatno provjeriti svoj sluh. Zahvaljujemo Varaždinskoj županiji i Zagrebačkoj banci na potpori, naglasila je predsjednica Udruge “Solidarnost” Mira Letić.

Prva takva akcija održala se u 3. mjesnom odboru u Varaždinu, a povodom toga predsjednik Vijeća 3. mjesnog odbora Nenad Koščak istaknuo je aktivnosti koje mjesni odbor provodi upravo za umirovljenike.

– Umirovljenicima s područja 3. mjesnog odbora na raspolaganju su prostorije za redovito provođenje njihovih aktivnosti, provode se i mjerenja šećera i tlaka, također od kada sam postao predsjednik Vijeća organiziramo božićno druženje za naše umirovljenike, a sada smo i ovaj Međunarodni dan starijih osoba obilježili ovom hvalevrijednom akcijom, naglasio je Koščak.  

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije