uređen i novi spomen-zid

FOTO Obnova spomenika braniteljima u Perivoju Zrinskih pri samom kraju

U tijeku su završni radovi, a svečano otvorenje održat će se u ponedjeljak, 17. rujna, na Dan oslobođenja Međimurja 1991. i Dan međimurskih branitelja

Obnova i uređenje postojećeg Spomenika poginulim i nestalim braniteljima Domovinskog rata, postavljenog na ulazu u Perivoj Zrinskih prilazi kraju. 

U ponedjeljak, 17. rujna Međimurska županija, Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata – Podružnica Međimurske županije i Grad Čakovec organiziraju 27. obljetnicu Dana oslobođenja Međimurja 1991. i Dana međimurskih branitelja povodom koje će se otvoriti i blagosloviti novo Spomen obilježje smrtno stradalim i nestalim hrvatskim braniteljima Domovinskog rata Međimurske županije u Čakovcu i dodijeliti odlikovanja Red hrvatskog križa i Red hrvatskog trolista zaslužnim međimurskim braniteljima.

Svečanost započinje u 16 sati otkrivanjem Spomen obilježja u Perivoju Zrinskih. Ovom se obnovom postojećeg spomenika uredio i novi Spomen-zid sa slikama poginulih i nestalih branitelja s područja Međimurja čime se omogućuje lakše odvijanje protokola prilikom obilježavanja važnih obljetnica.

Također, uređivanjem novog Spomen-zida, odat će se primjerena počast poginulim i nestalim sugrađanima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije