ŽENA LAVICA IZ IVANOVCA

Tina Plevnjak boluje od karcinoma dojke, ostvarili smo joj želju i poklonili tetovažu

Tina je žarko željela tetovažu znaka borbe protiv karcinoma dojke. Želja joj je da učini nešto što još nije, nešto ludo što joj je u mladosti bilo zabranjeno, a sada više nije. Mi smo joj tu želju sa Pegasus tattoo & piercing studio Varaždin i ostvarili. Drži se Tina!

Slijedom nagradne igre u kojoj je Pegasus tattoo & piercing studio Varaždin u suradnji s našim portalom najsretnijem čitatelju/čitateljici (nagradu osvojio Nikola Perhoč) poklonjao tetovažu po vlastitom izboru, sam vlasnik studija čitajući komentare naišao je na jedan koji ga je posebno dirnuo i privukao mu pozornost. Radi se o komentaru Tine Plevnjak iz Ivanovca. Odlučio je pokloniti još jednu tetovažu upravo gđi Plevnjak koja je bori s opakom bolešću.
 
Sa željom da ju iznenadimo, kontaktirali smo njenu sestru Marinu Novaković Toplek koja je ljubav prema svojoj sestri najvjernije opisala u riječima koje slijede…

– Ovo je priča o jednoj hrabroj, jakoj i borbenoj ženi i majci koja vodi borbu s opakom bolešću, karcinomom dojke. Riječ je o mojoj sestri Tini Plevnjak koja je u petak navršila 41. godinu. Ovu priču također posvećujem svim ženama koje se bore s ovom bolešću. Moja je sestra prošle godine krenula u tešku bitku s karcinomom dojke koja nas je sve potresla zbog krivo postavljenih dijagnoza, koje su pokazale da je sve u redu, ali zapravo nije bilo i tu započinje borba.

Hitna operacija u KBC Sestre Milosrdnice, 5. mjeseci kemoterapije (ukupno 16), bolovi, gubitak kose i obrva, magnetske, CT snimanja, scintigrafije kostiju, 11 rendgena, bezbroj uboda iglom, bezbroj odlazaka u Zagreb, hormonalne terapije i borbi još nije kraj. Usprkos svim problemima ona ne skida osmijeh s lica i bori se svim snagama da pobijedi, nažalost sve češću bolest današnjice u žena. Želja joj je da učini nešto što još nije, nešto ludo što joj je u mladosti bilo zabranjeno, a sada više nije.

Ta želja je tetovaža koja će biti znak borbe, a nadam se, gotovo sam sigurna i pobjede karcinoma. E, pa hvala Pegasus tattoo & piercing studio Varaždin što su omogućili mojoj sestri da ostvari svoju želju i odlučili je iznenaditi s tetovažom znaka borbe protiv karcinoma dojke za rođendan te nam time stavili veliki osmijeh na naša lica. Neka ovaj članak o ženi lavici bude potpora svim ženama da se nastave boriti, da ne gube nadu i da uvijek gledaju pozitivno i rade ono što ih veseli i ispunjuje. Provjeravajte svoje dojke, jer zdravlje i život su nešto najdragocjenije što imamo – napisala Marina Novaković Toplek.

No tu priče nije kraj. Vlasnike, Želimira i Teu, je toliko dojmila ova priča da su Tinu Plevnjak osobno posjetili u njezinom domu. Uz dogovor za tetoviranje, iznenadili su je predivnim buketom cvijeća za rođendan i poželjeli joj puno snage na njezinom teškom putu. Ovim putem čestitamo Tini Plevnjak na hrabrosti i snazi i želimo joj brzo i uspješno ozdravljenje i jedva čekamo da vidimo tetovažu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije