budi primjer drugima

Uključivanjem u kampanju ‘Pješke ili biciklom na posao, druženje i rekreaciju…’ osvojite vrijedne nagrade

- Pozivamo Vas da se i ove godine uključite u kampanju te budete primjer drugima!, poručuju organizatori

Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije kroz svoje aktivnosti, programe i projekte, nastoji potaknuti ljude svih generacija na zdravi stil života, koji uključuje redovitu tjelesnu aktivnost.

Jedan od takvih projekata je provođenje kampanje pod nazivom “Pješke ili biciklom na posao” koju od 2007. godine u suradnji s Gradskim bazenima Marija Ružić u Čakovcu organiziraju sa željom da u domeni transporta povećamo broj aktivnih osoba. Ove godine će kampanja trajati od 3. do 23. rujna 2018. godine, a namijenjena je punoljetnim osobama s prebivalištem u Međimurskoj županiji, a osobe koje ispune osnovne kriterije za prijavu, ulaze u ždrijeb za izbor nagrada.

Pravila za sudjelovanje u kampanji su sljedeća: sudionici trebaju u svakom tjednu barem 3 dana pješačiti ili koristiti bicikl u svrhu transporta, rekreacije ili u svrhu sportskih aktivnosti. Kako bi tom prilikom zadovoljili minimalnu preporučenu razinu aerobne tjelesne aktivnosti umjerenog intenziteta od 2,5 sata tjedno, tijekom svakog tjedna pješaci trebaju proći pješice barem 10 km, a biciklisti 40 kilometara (a tijekom cijele kampanje pješaci 30 km, a biciklisti 120 km).

Sudionici tijekom kampanje bilježe broj prijeđenih kilometara (ili broj sati tjelesne aktivnosti) te po završetku kampanje prijavljuju rezultate u Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije, koji će organizirati izvlačenje i dodjelu nagrada.

Pristupnice s prijavom rezultata mogu se podići u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije, u ambulantama obiteljske medicine te u ljekarnama, a možete ih skinuti i s web stranice. Nije se potrebno prijaviti na početku kampanje, već će prijava rezultata započeti u petak 21.09.2018., a trajat će do 25.09.2018. godine.

Prijave će se moći poslati poštom, a bit će omogućena i on line prijava na našoj web stranici (molimo da se ne vrši dvostruka prijava). Sudjelovanjem u kampanji sudionici daju suglasnost organizatoru za objavu i korištenje, odnosno obradu svojih osobnih podataka u svrhu provođenja kampanje.

Sudionici kampanje koji zadovolje sve kriterije za prijavu te pošalju prijavu u Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije, ulaze u ždrijeb za izbor nagrada.

Nagrade su vrlo poticajne:
1. nagrada – bicikl
2. nagrada – sportski sat
3. nagrada – sportska jakna
4. nagrada – biciklistička kaciga
5. nagrada – aparat za mjerenje koraka – pedometar

– Pozivamo Vas da se i ove godine uključite u kampanju te budete primjer drugima!, poručuju organizatori.

Više o projektu pročitajte OVDJE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije