USKORO I DJEČJI KUTAK

Caffe bar A6 u Šenkovcu: Ime kafića potaknuto ljubavlju prema marki automobila ‘Audi’

Caffe bar A6 može postati baš vaše omiljeno mjesto za jutarnju kavu ili večernji izlazak po vrlo povoljnim cijenama!

Glavna cesta koja vodi kroz Šenkovec, prije tri mjeseca postala je bogatija za lokal više – okupljalište mještana koje može postati vaše omiljeno mjesto za jutarnju kavu ili pak večernji izlazak po vrlo povoljnim cijenama!

Ako se odlučite na jutarnje ispijanje kave kao i pauzu od napornog radnog dana, odlično mjesto za takav čin je novootvoreni Caffe bar A6, gdje vas uvijek čeka nasmijano i veselo osoblje, hladno osvježenje i ugodna atmosfera šarenog uređenja. 

Na ulazu u Caffe bar A6 dočekala nas je voditeljica lokala Silvija Vidra koja svakodnevno radni na inovacijama u prostoru. Kako kaže, sljedeći korak je uređenje odvojenog kutka za djecu, sigurne i vesele igraonice koja će svakom roditelju pružiti mogućnost opuštenog razgovora uz ispijanje kave. 

Ulaskom u lokal, najprije ćete zamjetiti veselu atmosferu koju dočarava kombinacija veselih boja uređenja kao i zaista jedinstveno ime kafića potaknuto ljubavlju prema marki automobila ‘Audi’.

– Uz kavu svakodnevno možete odabrati Cedevitu ili vodu Romerquelle, a našu posebnu ponudu možete pratiti na Facebook stranici Caffe bara A6. Svakako nas posjetite na samom ulazu u Šenkovec na adresi Maršala Tita 10 – poručuje voditeljica lokala!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije