EDUKATIVNE RADIONICE

FOTO Gradsko društvo Crvenog križa Čakovec održalo svoju prvu edukativnu radionicu

Bočni položaj kod besvjesnog stanja, oživljavanje ili reanimacija osobe koja ne diše dio su radionice, gdje će se svakog puta raditi u manjim grupama od deset posjetitelja

Gradsko društvo Crvenog križa Čakovec, 30. kolovoza 2018. godine održalo je prvu u nizu besplatnih edukativnih radionica za obnovu i učenje postupaka oživljavanja masaže srca i umjetnog disanja.

Bočni položaj kod besvjesnog stanja, oživljavanje ili reanimacija osobe koja ne diše dio su radionice, gdje će se svakog puta raditi u manjim grupama od deset posjetitelja. Svoje dojmove ispričala nam je i voditeljica edukacije Alenka Novak.

– Izuzetno sam zadovoljna odazivom na prvu radionicu gdje su se skupile osobe raznih profila, od profesora i studenata do sportaša i onih koji su se prvi puta susreli s postupcima pružanja prve pomoći – kazala je i ovim putem sve zainteresirane pozvala na sljedeću radionicu koja će se održati u četvrtak, 6. rujna u 17 sati.

Za pristup sljedećoj grupi možete se javiti pozivom na broj 040-395-284, a sve aktivnosti s edukacije pogledajte u našoj fotogaleriji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije