POPULARAN BEND

Grupa Oaza je glazbeni sastav koji spaja dugogodišnje iskustvo i mladost

Ova uigrana ekipa, širokog glazbenog repertoara, garantira odličnu svirku i zabavu na svadbenoj ili nekoj drugoj svečanosti!


U sklopu proslave Dana općine Sveta Marija, nakon 23. Međunarodnog natjecanja sa zaprežnim vatrogasnim špricama i ostalih cjelodnevnih sadržaja, imate priliku upoznati Grupu Oaza koja će ove nedjelje, 12. kolovoza biti zaduženi za provod do ranih jutarnjih sati! 

Grupa Oaza je glazbeni sastav koji spaja dugogodišnje iskustvo i mladost. Trenutno broji šestero članova od kojih su tu klavijaturist Nikola Matulin, basist Mario Matulin, bubnjar Vjekoslav Golubić, gitarist Krešimir Štefanić, pjevač Jerko Fabić, a kao šećer za kraj spomenimo i nježniju stranu, pjevačicu Ivanu Kacun, koja s njima nastupa od početka ove godine. 

Ova uigrana ekipa, širokog glazbenog repertoara, garantira odličnu svirku i zabavu na svadbenoj ili nekoj drugoj svečanosti! Njihov rad možete pratiti na njihovoj službenoj Facebook i Instagram stranici gdje možete pronaći i kontakt brojeve te im se svakako obratiti s punim povjerenjem! – Dođite, upoznajte našu veselu ekipu, podružite se i dobro provedite sa nama! – poručuju iz Oaza sastava.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije