SVAKOME PO 20 TISUĆA KUNA

Goričan: 120 tisuća kuna za 6 mladih obitelji za ostanak u mjestu

Renato Bergovec, Emanuel Kos, Marko Krznar, Zlatko Magdalenić, Petra Pavlic i Mišel Sinković iznijeli su svoje planove oko uređenja ili gradnje svoje nekretnine

Renato Bergovec, Emanuel Kos, Marko Krznar, Zlatko Magdalenić, Petra Pavlic i Mišel Sinković su u utorak, 24. srpnja 2018. potpisali ugovore o isplati 20 tisuća kuna za nekretninu koju namjeravaju urediti. Općina Goričan je i prije dvije godine dodijelila sredstva mladima kako bi ostali živjeti u mjestu. Ove je godine od pristiglih 7 prijava, uvjete za dodjelu potpore ispunilo je 6 mladih obitelji.

Načelnik Mario Moharić iskoristio je priliku kako bi mlade upoznao sa sadašnjim i budućim projektima koji se namjeravaju provoditi na području općine koja je ujedno i najuspješnija pri povlačenju sredstva iz Europskih fondova. Renato Bergovec, Emanuel Kos, Marko Krznar, Zlatko Magdalenić, Petra Pavlic i Mišel Sinković iznijeli su svoje planove oko uređenja ili gradnje svoje nekretnine te svi istaknuli da im je potpora općine vrlo značajna u ispunjenju njihovih planova te se zahvalili općini na potpori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije