strastveni vrtlar

U Međimurju dobio otkaz kao tehnološki višak, a u Njemačkoj nagrađen od uglednog časopisa za svoj rad!

Renato je dobio priznanje časopisa GartenFlora iz Berlina koji nudi prijedloge, inspiraciju, nove teme i ideje oko vrtlarstva, a mjesečno se prodaje u 170.000 primjeraka

Renato Obadić iz Male Subotice radio je u jednoj tekstilnoj tvrtci u Međimurju, gdje je dobio otkaz kao tehnološki višak. To ga nije pokolebalo, već je tu situaciju iskoristio da se potpuno posveti svojoj strasti – vrtlarstvu.

– U djetinjstvu sam puno vremena bio kod bake Jelene na selu i ostala su mi u sjećanju dvorište, vrt, prostrana polja, livade i potok Bistrec i zbog toga sam zavolio prirodu. Volim raditi u svom malom vrtu, odlazim na izložbe svega što ima veze s prirodom i posjećujem predavanja o vrtlarenju – govori nam Renato.

Renato inače uređuje portal o vrtlarenju i pripadajuću Facebook stranicu, gdje je svojim objavama sudjelovao na natjecanju koje je priredio časopis GartenFlora iz Berlina. To je časopis koji nudi prijedloge, inspiraciju, nove teme i ideje oko vrtlarstva. Magazin GartenFlora već više od 65 godina pruža stručne savjete svojim čitateljima o vrtlarenju, a mjesečno se prodaje u 170.000 primjeraka.

– Na natjecanju sam osvojio poseban broj časopisa Spezial GartenFlora “Živjeti u zelenom” uz čestitku tima iz magazina. U Hrvatskoj sam proglašen tehnološkim viškom i dobio otkaz, a iz Njemačke priznanje i nagradu – kaže nam Renato.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije