NOVI PROJEKT

‘Med dvemi vodami’: Potpisan ugovor za novih 10,3 milijuna kuna iz EU fondova

Projektom će se rekonstruirati prostori Javne ustanove u Križovcu, 'Matulov grunt' u Frkanovcu i urediti Ekoturistička staza 'Svetomartinska Mura'

U ponedjeljak, 16. srpnja 2018. godine, u Rastokama, Slunju, upriličeno je svečano potpisivanje ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt ‘Med dvemi vodami’, prijavljenog na Poziv za dostavu projektnih prijedloga ‘Promicanje održivog razvoja prirodne baštine’. 

Ugovor su potpisali ministrica Regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijela Žalac i ravnatelj Javne ustanove za prirodu Međimurske županije Siniša Golub, uz nazočnost župana Međimurske županije Matije Posavca, koordinatorice projekta iz REDEA-e Petre Pavičić i stručnog suradnika Javne ustanove Zorana Šardija, ravnatelja Središnje Agencije za ugovaranje i financiranje EU projekata Tomislava Petrica i pomoćnika ministrice MRRFEU Dragana Jelića

Projekt “Med dvema  vodami”, ukupne je vrijednosti više od 12 milijuna kuna koje u 85% financiraju fondovi EU, a ostatak financira Međimurska županija. Projektom će se rekonstruirati prostori Javne ustanove u Križovcu, “Matulov grunt” u Frkanovcu i urediti Ekoturistička staza “Svetomartinska Mura”. 

Pojedinosti o značaju i sadržaju samog projekta bit će predstavljene na konferenciji za novinare ove srijede, 18. srpnja 2018. godine.  

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije