LUDILO NA TRGU U KOPRIVNICI

Ljeto na Zrinskom otvara Neno Belan, a dolazi i kultni Urban te grupa Meritas!

Koncertom na Zrinskom trgu Neno Belan će na spektakularan način započeti ovu manifestaciju koja je prošlog ljeta privukla veliki broj građana

Ljeto na Zrinskom počinje danas, 14. srpnja, a otvorit će ga ni manje ni više nego popularni Neno Belan & Fiumens. Koncert je zakazan za 21 sat! U srce Podravine dolazi nam i Damir Urban, popularni Riječanin koji će zapjevati u subotu, 18. kolovoza, isto s početkom u 21 sat.

Isto tako, nastupit će i band Meritas, a koncert je zakazan za 17. kolovoza. Koncertom na Zrinskom trgu Neno Belan će na spektakularan način započeti ovu manifestaciju koja je prošlog ljeta privukla veliki broj građana.

– Vjerujemo da će biti još bolje, još ljepše i još zabavnije. Zahvaljujemo partnerima i sponzorima koji su doprinijeli tome da stvarno imamo bogat i lijep program, u kojem vjerujemo da će svi naći nešto za sebe. Bit će opet puno toga i u našem parku i na Zrinskom trgu – rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Nenu Belana i Urbana poklanja Podravka, koja je ove godine jedan od glavnih sponzora manifestacije. Partneri su još i Komunalac i Carlsberg. Bit će tu još i koncert grupe Ogenj, Klape Contra, Erica Vidovića, Letarga i drugih, a petkom su za glazbu zaduženi DJ-evi, piše epodravina.hr.

Osim glazbenog dijela, bit će tu i Ljetno kino pod zvijezdama, Kufer će imati radionice žongliranja i Dječji kreativni kutak, vježbat će se joga, tajlandski boks, održavat će se večeri poezije, općine će predstavljati svoj kulturno-umjetnički program, čitat će se bajke za najmlađe, a bit će tu i još iznenađenja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije