BAT dobio prvog umirovljenika

Stjepan Murk, voditelj prodajnog centra, otišao u zasluženu mirovinu

62-godišnji Stjepan Murk iz Novog Sela Rok je, nakon skoro 43 godine radnog staža u trgovačkom sektoru, odlučio stati na loptu i posvetiti se svojoj brojnoj obitelji

Na pragu svog 10-godišnjeg poslovanja, u BAT-u su se ovih dana nerado oprostili od svog omiljenog šefa. Naime, 62-godišnji Stjepan Murk iz Novog Sela Rok je, nakon skoro 43 godine radnog staža u trgovačkom sektoru, odlučio stati na loptu i posvetiti se svojoj brojnoj obitelji za koju je, kako je kaže, svih ovih godina imao premalo vremena.

– Iako nam je ta odluka teško pala, poštujemo i uvažavamo želju našeg kolege Murka, koji je više od pet godina uspješno vodio BAT-ov prodajni centar. Svjesni smo da tako svestranog, iskusnog i pouzdanog profesionalca, doraslog i najzahtjevnijim organizacijskim zadaćama, nećemo moći odmah i lako nadomjestiti. Vođenje našeg prodajnog centra povjerili smo Sanji Novak i Martini Đurkin – rekao je Ivan Đurkin, direktor BAT-a.

Inače, Stjepan Murk koji je posljednjih 15-tak godina predano radio u Grupaciji Đurkin, brojnim je kupcima i poslovnim partnerima u Međimurju i šire, poznat i cijenjen kao odličan prodavač i poslovođa još iz vremena nekadašnjeg Veleprometa, odnosno Trgocentra. 

Dirljiv je bio ispraćaj BAT-ova tima koji je svom šefu zahvalio na bezrezervnoj podršci i razumijevanju, poželjevši mu dobro zdravlje i sretan novi početak! Da mu veselja, dinamike i obveza neće nedostajati – pobrinut će se čak šestero unučadi, ali i sedma unuka koja će se uskoro roditi i upoznati djeda – friškog penzionera. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije