FOTO Velik povratak Silente na glazbenu scenu i to s novim albumom

Nakon dvije i pol godine mirovanja, Silente su se odlučili okupiti i krenuti dalje, no nažalost bez violine. U bendu su ostali Doris, Tibor, Sanin, Ivuša i Šimun te zajedno gurnuli Silente na novi put.

Potvrdili su to izlaskom njihovog trećeg studijskog albuma ‘Malo magle, malo mjesečine’. Album koji donosi novi, drugačiji zvuk Silentea, na kojeg možda obožavatelji benda nisu navikli, ali s druge strane, zvuk koji pitko ulazi u uho.

Album je nastao zajedničkim bratskim snagama, tekst na 11 pjesama potpisuje Sanin Karamehmedović, (osim “Ako te ikada sretnem” Maja Perfiljeva), dok je glazbu i aranžman albuma radio Tibor Karamehmedović.

Bend se ovog puta upustio u vlastito produciranje, glazbeni producent je Tibor Karamehmedović, i moramo priznati da je posao obavio odlično.

Album je izdan od strane Aquarius recordsa, a u Zagrebu, u Varšavskoj, je održana i promocija, druženje s fanovima, potpisivanje albuma, majica…

Što se tiče koncerata, Silente ove godine za sada ostaju na jednom povratničkom koncertu, koji je najavljen za 10. studenog u Domu sportova u Zagrebu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije