POČELO JE glasovanje za najlajk maturantski razred!

I ove godine putem medija eMedjimurje.hr i Varazdinski.hr, a s organizatorom najvećih maturantskih partija, Caffe barom Millenium, koji će se ove godine održati na Mesapu za sve maturante Međimurske i Varaždinske županije, organiziramo glasanje za najmaturanske razrede te dijelimo nagrade!

>>> Pratite tijek glasovanja te podržite maturante svojim “lajkom”!

Protekle godine skupili smo 35 tisuća glasova u glasanju za najkreativnije i najbolje razrede, a glavna nagrada bio je – adrenalinski dan u Accredo Centru u Zasadbregu, što ćemo podijeliti najmaturanskim razredima i ove godine.

Osigurane su nagrade, a tko će biti među sretnicima, saznat ćemo u utorak 22. svibnja u ponoć u dvorani Mesap na proglašenju!

Foto natječaj je objavljen na Facebook profilima eMedjimurje.hr i Varazdinski.hr gdje će razredi maturanata čije fotografije prikupe najviše ‘lajkova/glasova’, biti nagrađeni bogatim nagradama koje priprema Caffe bar Millenium.

Najbolji maturantski razred ‘MEGA MATURANTSKOG PARTY-a’ osvaja nagradu:

1. ADRENALINSKI DAN u Accredo Centru Zasadbreg + jedan koncert po izboru za cijeli razred u dvorani Mesap u organizaciji Caffe bara Millenium do kraja godine

2. Bon za piće od 300 kuna + ulaznice za koncert po izboru za cijeli razred na Mesapu u organizaciji Caffe bara Millenium

3. Ulaznice za koncert za cijeli razred po izboru u dvorani Mesap u organizaciji Caffe bara Millenium (ulaznice za koncert po izboru treba iskoristiti do kraja godine)

NAPOMENA! Nagrade osvajaju i međimurski i varaždinski maturanti.

Glasovati se može do utorka, 22. svibnja u 23:59 sati. Glasovi se prikupljaju u donjem desnom kutu na svakoj fotografiji maturanata, a glasovanje je moguće i putem mobilnih uređaja.

>>> Direktno možete pristupiti svim fotografijama i na ovom linku

Oni razredi koji se ne zateknu u našoj fotogaleriji i koje nekim slučajem nisu dospjele u galeriju za foto natječaj – fotografije za objavu šalju na e-mail: marketing@emedjimurje.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije