HUMANA AKCIJA Prodaja katruža za bolesne Međimurce

Međimurska zaklada solidarnosti ‘Katruža’ u sklopu svojih aktivnosti i ove godine tradicionalno organizira akciju ‘Katruže za Katružu’.

Katruže će se prodavati u subotu, 12. svibnja 2018. godine:

– u Čakovcu u vremenu od 9 – 11,30 sati na terasi Gradske kavane Čakovec. Uz aktiviste “Katruže” akciji će se tradicionalno priključili članovi Kulturno-umjetničkog društva “Mačkovec”, učenici i djelatnici osnovnih škola u Pribislavcu, Šenkovcu, Strahonincu i Maloj Subotici te članice Udruge žena Stanetinec,

– u Prelogu od 8 – 11 sati ispred Privredne banke katruže će prodavati članice udruge “Priločko srce” Prelog,

– u Murskom Središću od 8 – 10 sati ispred Robne kuće, a od 10 – 12 sati na šetnicikatruže će prodavati članice Društva žena Mursko Središća,

– u Belici će akciju provoditi članice Udruge žena Općine Belica od 7,30 – 10,30 ispred prodavaonice METSS-a – Robna kuća,

u Nedelišću će katruže prodavati članice Udruge žena Nedelišće u vremenu od 8 – 12 sati ispred Turističke zajednice Nedelišće.

U Svetoj Mariji aktivistice Katruže prodavati će katruže u srijedu ,16. svibnja 2018. godine od 8 sati na tržnici Sveta Marija.

U subotu, 19. svibnja 2018. godine od 9 sati ispred Društvenog doma u Pribislavcu katruže će prodavati članice Udruge žena Magnolija Pribislavec.

– Pozivamo sve koji u svom vrtu ili dvorištu imaju cvijet katruže da ga poklone, a one koji katružama žele zamirisati svoj dom da ih kupe na štandovima i na taj način pokažu svoju humanost i pomognu onima kojima je to najpotrebnije, bolesnima s područja Međimurske županije – poručuju iz Zaklade.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije