FOTO U Murskom Središću velika potraga za nestalom Cecilijom

Od 17 sati u Murskom Središću traje intezivna i sveobuhvatna potraga za nestalom Cecilijom Simun, čiji je nestanak policiji prijavila njezina obitelj.

>>> U TIJEKU POTRAGA Nestala Cecilija Simun iz Murskog Središća

Pripadnici Hrvatske gorske službe za spašavanje, Hrvatske policije te članovi DVD-a Mursko Središće i policija pretražuju desnu obalu i samo korito ovog trenutka ne previše nabujale, ali izrazito brze rijeke Mure.

Ekipu za pretraživanje koju predvodi Miodrag Novosel Cico došao je podržati i središćanski gradonačelnik Dražen Srpak, a u lučici i kod skele Fusek okupio se i dosta veliki broj ljudi, koji ne mogu vjerovati kako nema Cecilije koja jo jučer sa suprugom Vladimirom bila na proslavi Praznika rada.

Neslužbeno nam je rečeno kako je HGSS-ov pas Hubert iz njuha trag za nestalom izgubio svega tridesetak metara uzvodno od skele Fusek, te se pretpostavlja kako je nesretna žena ušla u korito izuzetno brze i opasne Mure, a je li riječ o namjeri ili nesretnom slučaju, utvrdit će se nakon što se pronađe (svi želimo vjerovati) živa Središćanka koja je dugo godina provela radeći u Austriji.

A prema riječima prijatelja obitelji, upravo u Austriji joj je dosta bezobzirno rečeno kako ima karcinom, što je ona dosta teško prihvatila. U ovakvim trenucima uobičajeno je govoriti o dobrom ili dobroj osobi, no u ovom primjeru uistinu je riječ o ženi koja je živjela za obitelj, koja ju snažno i iskreno voli, poglavito suprug Vladimir, jedan od najpoznatijih i najhumaniji žitelja najsjevernijeg hrvatskog grada.

Da ironija bude veća, upravo je Vladimir Simun, bio skelar na Muri u Fuseku, gdje se jutros zagubio trag žene koja je bila stožer obitelji, koju je sudbina otjerala u Austriju.

O Vladimirovim drugim dragovoljnim dobročinstvima da se i ne govori. Nad Murskim Središćem nadvili su se tmurni, vjetrom nošeni i grmljavinom praćeni oblaci, a potraga će potrajati do kada trenutka kada se Cecilija pronađe, odnosno do kada bude dnevne svijetlosti i po potrebi nastavit će se slijedećg dana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije