FOTO Tragičan kraj: Nestalu Ceciliju pronašao sin u vlastitom dvorištu

Danas u 13:39 sati, nestala su sva nadanja i želje ponajprije obitelji kako će se javiti ili biti živa pronađena Cecilija Simun iz Murskog Središća za kojom se tragalo od 2. svibnja do danas.

>>> TRAGEDIJA Nestala Cecilija Simun pronađena mrtva u septičkoj jami

Nesretnicu je u septičkoj jami u dvorištu (krugu) obiteljskog doma pronašao njezin sin, koji je izvjestio policiju, a potom su angažirani vatrogasci, kao i sve nadležne službe, te je točno u 13:39 sati tijelo pokojnice uvijeno u adekvatnu materiju prevezeno na, kako neslužbeno doznajemo, obdukciju.

Mnogo je opcija otvoreno oko ovog slučaja, prvenstveno iz razloga što je policijski pas izgubio trag za nestalom na obali rijeke Mure blizu skele Fusek, što je upućivalo kako je žena došla do Mure te je slijedom logike i struke došlo do pretraživanja korita i okoliša Mure.

Najvjerojatnije je, kažu prijatelji obitelji, kako je žena zbog bolesti izgubila orijentaciju, te na tragičan način završila život. Detalje će utvrditi istraga, ako bude pokrenuta, a obitelji i svima koji su poznavali Ceciliju, ostaje žalost zbog njezinog odlaska od njih u trenucima kada bi mogla uživati u teško stečenoj, ali zasluženoj mirovini.

Takav je život, kažu mudriji od nas, a ako ništa drugo, ovog trenutka spoznaja kako Cecilija nije negdje u opasnosti ili hladnoj Muri, daje određeni mir svima koji su bili zabrinuti za nju protekla četiri dana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije