MAGDA PILJUŠIĆ iz Pribislavca gradi blistavu karijeru modela

Magda Piljušić perspektivna je dvadesetogodišnjakinja iz Pribislavca koja uz studij menadžmenta na Ekonomskom fakultetu u Rijeci gradi blistavu karijeru modela.

Ove smo subote, 28. travnja imali čast biti ‘iza scene’ s Magdom i fotografom iz Varaždina, Juricom Galekovićem (33), na beauty portrait photo shooting-u.

Za kvalitetnu fotografiju, savršen omjer svjetlosti i pozadinskih tonova, fotograf je izabrao unutrašnjost Sinagoge u Varaždinu.

Magda je, kako kaže, navikla pozirati na svakakvim lokacijama kao i na širok spektar kreacija koje je nosila i time zavoljela umjetnost.

Uz fakultet i modeling, ova svestrana studentica bavi se i volontiranjem u AIESEC-u, najvećoj organizaciji mladih u svijetu te radi u ELFS dizajnerskom butiku.

Modelingom se bavi više od 3 godine u modnoj agenciji Talia Model u Zagrebu.

– Modeling je bio odlična prekretnica u mom životu i najviše je utjecao na oblikovanje moje osobnosti jer me naučio da se moram zalagati sama za sebe i voljeti ono što radim, neovisno o mišljenju drugih, rekla je Magda.

U Zagrebu redovito nosi revije u sklopu BIPA Fashion.hr evenata ili privatnih revija, a čak je dobila priliku sudjelovati i na Fashion Week-u u Ljubljani i Amber Lounge reviji u sklopu Grand Prixa F1 u Monte Carlu koja joj je, kako kaže, ostala u najljepšem sjećanju.

– Rekla bih da imam sreće što se uz fakultet mogu i imam vremena baviti stvarima koje me zanimaju i ispunjavaju. Uvijek sam bila svestrana osoba koja je imala mnogo hobija i područja koja me zanimaju pa se to nastavlja i danas, dodala je.

Neka od poznatih imena s kojima je radila su Arileo, Nebo, Price on Request, Xenia Design, ELFS, TWINS, SAFiYYA, NehaNeha, G Blue te Snježana Mehun, a njezino lice pojavilo se i na naslovnici te editorijalu na 8 strana američkog časopisa PUMP.

Svoje slobodno vrijeme Magda voli provoditi uz prijateljice s fakulteta, trenirajući, čitajući, a voli pogledati i neku dobru seriju ili film. Također slobodno vrijeme provodi s obitelji i dečkom.

– Što se tiče nekih budućih planova, prvo na listi mi je uspješno završiti fakultet. Obrazovanje je najbitnije. A za neke dulje staze, okušala bih se i u odlasku u inozemstvo gdje bih se bavila modelingom. No tko zna što će vrijeme donijeti, poručila je.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije