FOTO Marko Perković Thompson u Čakovcu odao počast braniteljima

Pjevač i ratni veteran Marko Perković Thompson danas je zajedno s braniteljima u miru, predstavnicima veterana 34. inženjerijske bojne Čakovec zapalio lampaš te se pomolio za sve poginule branitelje Domovinskog rata i njihove obitelji ispred Zida boli na čakovečkom trgu.

Marko Perković je ‘inženjercima’ predao 60 polo majica koje su donirali sponzori Tipomarketing, Sa-Ra trans, Radio 1 te eMedjimurje.hr.

Thompson je danas pohodio Međimurje kako bi i dao podršku humanitarnim utakmicama koje se danas odigravaju u SGC Aton u Nedelišću u organizaciji udruge za autizam Pogled kojima započinju Dani Međimurske županije te kako bi najavio koncert 19. svibnja u dvorani Graditeljske škole Čakovec.

Najizvođenija pjesma na Radiju 1 od Marka Perkovića Thompsona je Samo je ljubav tajna dvaju svjetova, što je radijski voditelj priopćio danas Marku u njihovom studiju.

– Na koncertu u Areni Varaždin bilo je lijepo i ugodno, prijateljska atmosfera, oduševilo me, rekao je Perković.

Nije opterećen što je nedavno nastupio u susjedstvu, već smatra da će zadovoljni posjetitelji opet doći na koncert, ovaj put u Čakovec. Tražit će se karta više.

– Na moje koncerte ljudi dolaze više zbog svjetonazorskih tema o kojima progovaram, zbog socijalne, duhovne i domoljubne naravi mojih pjesama, mišljenja je Marko.

– U subotu 19. svibnja očekuje nas više od dva sata koncerta u dvorani Graditeljske škole – poručio je njegov menađer Denis Pletikosa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije