UDRUGA ŽENA Pretetinec nastavlja svoje aktivnosti još jednim uspješnim projektom

Udruga žena Pretetinec nastavlja svoje aktivnosti još jednim uspješnim projektom ‘Tjedan ekologije – Sajam cvijeća 2018.’

U tjednu od 23. do 27. travnja 2018. godine, provodit će se različite aktivnosti u organizaciji Udruge i suradnika. U ponedjeljak, 23. travnja, članice Udruge popratit će školski projekt OŠ Nedelišće Ekologija koji se u prostorima škole odvija od 11:30 do 14 sati.

U utorak, 24. travnja, za učenike 3.D i 4.D razreda PŠ Dunjkovec organizirali su eko predavanje profesorice Monike Cindrić na temu ‘Stranci u prirodi’.

U srijedu, 25. travnja polaznici skupine Mladi čuvari prirode uređivat će školski okoliš – saditi cvijeće, bojati žardinijere, uređivati vrt lavandi.

U četvrtak, 26. travnja je središnja aktivnost – Sajam cvijeća, koji će se ispred PŠ Dunjkovec odvijati od 10 do 16 sati. Na njemu ćete i ove godine moći povoljno nabaviti sadnice ljetnica i trajnica, a kao i uvijek, svojom donacijom pomažete rad Udruge.

Sa svojim štandovima pridružit će im se i učenici škole – prodavat će svoje eko rukotvorine, a učenici 3.D razreda prezentirat će svoj eko projekt ‘Jabuka – kraljica voća’. Svi učenici će se zadržati na Sajmu do 13 sati.

U petak, 27. travnja, posjetit ćemo Sajam cvijeća u Prelogu. Pozivaju sve roditelje, rodbinu i prijatelje da posjete Sajam i odazovu se pozivu Udruge i učenika te njihovih učiteljica koji će prihod od prodaje iskoristiti za kupnju projektora i platna za školski hol.

Projekt je financiran sredstvima Općine Nedelišće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije