UM VRATIŠINEC 4. svibnja organizira predstavu Kerekesh Teatra ‘Skupština’

Udruga mladih Vratišinec u suradnji s općinom Vratišinec organizira predstavu Kerekesh Teatra ‘Skupština’. Predstava će se odigrati u petak, 4. svibnja 2018. godine u Društvenom domu u Vratišincu s početkom u 20 sati.

Autor urnebesne kajkavske satirične komedije Kerekesh teatra pod nazivom Skupština je Ljubomir Kerekeš koji ujedno i glumi u predstavi zajedno s Draškom Zidarom, Mijom Pavelkom, Marijom Krpan i Dragutinom Novakovićem-Šarlijem koji je zadužen za glazbenu kulisu predstave.

Kajkavska satirična komedija smještena je u selo Črevo, u kojem postoji Seoski odbor koji zasjeda jednom godišnje kako bi donio važne odluke za zajednicu. Radi se o općedruštvenim problemima vezanim uz obnašanje vlasti koji poprimaju elemente satire i komike, kao što se često događa i u samom životu.

Požurite po svoje ulaznice jer je broj karata ograničen! Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po 30 kuna, dok će na dan predstave biti po cijeni od 40 kuna.

KONTAKTI ZA ULAZNICE: 095 860 9142 (Mihael Božić) ili 099 819 1062 (Davor Žagar)

Ulaznice možeta nabaviti i u Caffe baru Mirage u Vratišincu.

Više informacija možete saznati na Facebook stranici UM Vratišinec.

Projekt sufinancira Općina Vratišinec prema Odluci o dodjeli financijskih sredstava za sufinanciranje projekata udruga u 2018. godini.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije