HUMANOST NA DJELU Mladi Rotaract Cluba Međimurje za kardiologiju

Putem anonimne donacije i uz pomoć Rotaract kluba Međimurje njegovi članovi Morana Kiš i Luka Mihoci uručili su preparate koji su potrebni za svakodnevno liječenje korisnika Odjela za kardiologiju s koronarnom jedinicom u Županijska bolnica Čakovec.

– Hvala voditelju Odjela Branku Ostričkom, dr.med., spec.interne medicine, subspec.kardiologije koji je primio naše članove, poruka je mladih humanitaraca.

Kolika je vrijednost donacije?

-Iznos donacije je manje vrijedan u odnosu na kupljene potrepštine (stetoskopi, inhalatori, toplomjeri, tlakomjeri, pulsni oksimetar i dr. ) koji će pomoći djelatnicima i korisnicima Odjela u svakodnevnom radu i boravku na Odjelu.

Zahvaljujemo i anonimnim donatorima koji su inicirali ovu donaciju, a kojima smo se mi kao klub pridružili i novčanim iznosom pomogli u realizaciji donacije prema Odjelu. Ovo je još jedna od donacija koje smo realizirali, nakon kontinuiranih donacija prema Odjelu pedijatrije i novorođenčadi u Županijskoj bolnici u Čakovcu – rekli su nam.

Rotaract je neprofitna organizacija osnovana od strane Rotary International, koja okuplja perspektivne i ambiciozne mlade ljude od 18 do 30 godina. Započeo je s djelovanjem krajem rujna 2015. godine kada se na prvom, osnivačkom sastanku sastala skupina prijatelja potaknutih od Rotary kluba Čakovec i Rotary kluba Prelog.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije