GORIČAN Anamarija Krčmar ulazi u umjetničko-likovnu udrugu ‘Slika’

Umjetničko-likovna udruga Općine Goričan ‘Slika’, na istom području djeluje već deset godina te broji oko dvadeset članova koji dolaze iz različitih krajeva Međimurja.

Imenovana od strane predsjednice udruge Marije Bašnec, Anamarija Krčmar će postati dio novog rukovodstva koje će se uskoro promijeniti. Anamarija će svoju funkciju tajnice preuzeti u travnju.

Pored studija, posla te hobija kojim se bavi ovo je još jedna dodatna stavka koju je prihvatila kako bi svojim radom doprinijela napretku udruge. Ističe da je čovjek najvažniji svjetski resurs koji svojim radom doprinosi društvu, ali također i svojoj osobnoj izgradnji.

Predsjednica Marija Bašnec navodi kako je posebnost njihove udruge izražena u jednostavnosti koju prepoznaje kod svojih članova. Početak rada ove godine, “Slika” je obilježila jednom od mnogih radionica koje će se održati ovisno o odazivu.

U suradnji s OŠ Goričan ravnatelja Zlatka Varošanca, profesora likovne kulture Emanuela Varovića te predsjednice Marije Bašnec u petak, 16. ožujka je održana prva radionica na temu tehnike olovkom za koju se smatra da je početna tehnika u slikarstvu.

Učenici su pokazali zainteresiranost te volju i želju za novim znanjima koje će biti u prilici stjecati svaka dva tjedna u Domu za kulturu u Goričanu gdje Umjetničko – likovna udruga “Slika” nastavlja sa radioncama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije