DRAGEC VRAGEC 68 mu je godina, trči bos, gol se valja po snijegu…

– Zima, zima e pa šta je ak je zima nije lav…, napisao je danas 21. veljače na svom Facebook profilu 68-godišnji Drago Pintarić-Dragec iz Kotoribe i objavio, za ove prilike, neobičnu fotografiju koju je snimila njegova supruga Marija.

Napisao je kako nakon 17 kilometara ranojutarnjeg treninga, prije tuširanja i doručka želio isprobati visinu i temperaturu snježnog pokrivača. – Samo šteta kaj je tak malo snijega – dodao je.

Za one koji slabije poznaju ovog 68-godišnjeg Kotoripčana reći ćemo kako je on poznati međimurski kros trkač koji svoju tjelesnu spremnost održava redovitim jutarnjim trčanjem. Ritual mu se sastoji od toga što prvo ujutro u sportskim gaćicama i atletskoj majici izađe u dvorište, izmjeri temperaturu zraka, temperaturne anomalije zapiše na staklo automobila i krene na trčanje.

Kako je napisao i danas, otrči ‘rutu’ od oko 17 kilometara, a to je istočno međimurski bazen, obuhvati Kotoribu, Donju Dubravu, Donji Vidovec, a nerijetko produži i do Svete Marije.

On je inače član Trkačkog kluba Kotoripski begači. U vrlo dobrim je sportskim i prijateljskim odnosima s klupskom kolegicom Paulinom Plačko koja ga je prije desetak dana snimila u još jednoj neobičnosti za koju je rekla:

– Šećer na kraju. Moj dragi kolega Dragec Vragec snimljen u Kotoribi na nogometnom igralištu kada smo se vratili iz Kuršanca, gdje smo bili učesnici Memorijalne utrke Željko Murk.

Nije mu bilo dosta 7,5 km i još odradio jedan trening na svom teritoriju i naravno bos… Bravo kolega!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije