IZBOR Večernji list Matiju Posavca uvrstio u 30 lidera za budućnost Hrvatske

Nedjeljno izdanje Večernjeg lista objavilo je listu ’30 lidera za budućnost Hrvatske’, a na tu prestižnu listu uvršten je i Matija Posavec, župan Međimurske županije i predsjednik županijske organizacije HNS-a.

Uz Posavca, na listi su svoje mjesto našla brojna poznata lica iz Hrvatske, poput Mate Rimca, Borisa Jokića, Ivana Vilibora Sinčića, Ivane Miletić… Na popisu 30 lidera svoje mjesto pronašao je i Damir Habijan, predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina.

– Odmah po izboru za najmlađeg župana u Hrvatskoj 2013. godine Matija Posavec pokazao je koliko vrijedi. Bez odgode se prihvatio rezanja troškova Međimurske županije i drastično smanjio njezine dugove. Istodobno se posvetio poticanju investicija s ciljem podizanja niskih plaća u županiji s relativno visokom stopom zaposlenosti.

Jedini u Hrvatskoj uveo je sustav praćenja investitora nakon završene investicije, a razradio je i demografske mjere, pomoć studentima i djeci branitelja. Takvim pristom mladi je župan zatvorio usta skepticima koji su upravo zbog mladosti omalovažavali njegovo iskustvo, a Međimurska županije danas je uzor svima, piše u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije