TIJEKOM VELJAČE Mobilni preventivni centar policije diljem Međimurja

Policijski službenici Policijske uprave međimurske korištenjem Mobilnog preventivnog centra policije tijekom veljače će provoditi preventivne aktivnosti čiji raspored donosimo u nastavku.

Policijska postaja Čakovec

U subotu, 10. veljače od 9 do 11 sati u Čakovcu, Ulici Ljudevita Gaja 35 aktivnosti će se provoditi u suradnji s Lovačkim savezom Međimurske županije. U noći sa 17. na 18. veljače od 23 do 1 sati u Čakovcu, Zrinsko-Frankopanskoj ulici (kod ugostiteljskog objekta “Diskač”).

Policijska postaja Prelog

U petak, 23. veljače od 8:30 do 11 sati u Dekanovcu, u Ulici Florijana Andrašeca (kod zgrade Općine), a u subotu, 24. veljače od 8:30 do 11 sati u Prelogu, na Trgu kralja Tomislava.

Policijska postaja Štrigova

U utorak, 27. veljače od 11 do 13 sati u Gornjem Mihaljevcu (kod trgovine Metss), a u srijedu, 28. veljače od 11 do 13 sati u Štrigovi (kod ugostiteljskog objekta “Čavlek”).

Policijska postaja Mursko Središće

U srijedu, 7. veljače od 10 do 12 sati u Murskom Središću, u Ulici braće Radić (kod Turističke zajednice), u četvrtak, 8. veljače od 10 do 12 sati u Podturnu, Ulici Lončarevo naselje, a u petak, 9. veljače od 10 do 12 sati u Svetom Martinu na Muri, na Trgu svetog Martina.

Postaja prometne policije Čakovec

U utorak, 6. veljače od 12 do 14 sati u Donjoj Dubravi, na Trgu Republike i u četvrtak, 22. veljače od 12 do 14 sati u Belici, Ulici kralja Tomislava.

Policijski službenici u naznačenim terminima provodit će preventivne aktivnosti iz projekta ‘Manje oružja, manje tragedija’, ‘Zajedno do veće sigurnosti’ te akcije ‘Ispravno odluči’ i ‘Zajedno’, kao i preventivne aktivnosti usmjerene prema najugroženijim sudionicima u cestovnom prometu (pješacima, biciklistima, motociklistima i mopedistima).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije