KLUB LIJEČENIH ALOHOLIČARA PRELOG Izdali vlastitu publikaciju

Na netom održanoj jubilarnoj 20-toj godišnjoj skupštini KLA Prelog je klupska terapeutkinja dr. med. Diana Uvodić-Đurić rekla kako je u pripremi prigodna klupska publikacija koja će u tančine sažeti 20 godina plodonosnog klupskog rada.

To se je i dogodilo jer je ista izašla iz tiska ovih dana u nakladi od 300 primjeraka pod naslovom ‘Klub liječenih alkoholičara Prelog – 20 godina uspješnih priča’. Nakladnici su Grad Prelog i Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije, a njezine su urednice liječnice Diana Uvodić-Đurić i Renata Kutnjak Kiš.

Publikacija ima 62 stranice koje sadrže klupsku povijest, stručne savjete o alkoholu i alkoholizmu, tu su uspješne priče nekolicine članova koji su pobijedili alkoholni pakao, njihovi literarni radovi, a polovica publikacije je obogaćena fotografijama iz osobnih arhiva članova KLA Prelog, a dio je preuzet s web stranice Grada Preloga, čiji je autor Studio Vipro, i Hrvatskog saveza klubova liječenih alkoholičara, čiji je autor Jurica Cesarec.

– Za pomoć u tiskanju publikacije KLA Prelog zahvaljujemo Gradu Prelogu, Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije, LPT d.o.o. i Pekari Šercer iz Donjeg Kraljevca, stoji na kraju publikacije koju su članovi kluba predstavili na prijemu koji je za njih povodom rođendana posljednjeg siječanjskog dana priredio gradonačelnik Grada Ljubomir Kolarek.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije