BUDI BOLJI I POBIJEDI Prijavite svoje ideje na natječaj udruge inovatora INOMA

Udruga inovatora Međimurja ‘INOMA’ Čakovec u 2018. godini tradicionalno objavljuje natječaj za učenike osnovnih i srednjih škola, studente, profesore, individualce i timove. Natječaj pod nazivom ‘INOMA – budi bolji i pobijedi’ raspisuju povodom 18. Svjetskog dana intelektualnog vlasništva i dana Međimurske županije.

Na natječaj se prijavljuju radovi najbolju inovaciju (nacrt, skica, prototip novog proizvoda, i slično), najbolji industrijski dizajn (nacrt, obličje, suvenir, turistički proizvod i slično), najbolji žig (logotip; prikaz verbalni, figurativni), najbolji autorski rad (poslovni plan, književno, glazbeno, kulturno umjetničko, softversko ili drugo djelo), najbolje geografsko podrijetlo proizvoda i usluga.

Svi radovi su slobodnog izražavanja, izbora i karaktera iz svakodnevnog života, bez zadane tematike za sve sudionike natječaja te će se razmatrati oni koji pružaju novost u odnosu na postojeće stanje tehnike. Radovi koje će pregledati stručna komisija moraju se obavezno poslati s obrascem (slike, fotografije, powerpoint prezentacija, može i na CD-u) i osobnim podacima natjecatelja. Opis ideja šalje se najkasnije do 7. travnja na adresu A.Schulteissa 19, 40000 Čakovec.

Slati se može i na e-mail inoma-ck@ck.t-com.hr, dok sve informacije o postavljenim kriterijima možete zatražiti na broj telefona 040/396-490 ili mobitela 091 9160 662 kod Darka Dobošića. Natječaj je objavljen na stranicama INOMA-e.

Proglašenje najboljih radova uz vrijedne nagrade održat će se 26. travnja, u 16:30 sati u zgradi Scheier, dok će nagrađeni učenici gostovati u Zagrebu na izložbi inovacija INOVA MLADI 2018. na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, a za starije će se organizirati poseban nastup na INOVA 2018. u Zagrebu.

Svi oni koji budu nominirani za nagradu i oni koji će poslati svoje radove podliježu Ugovoru o tajnosti kojim INOMA garantira da ideja neće biti otkrivana trećim osobama bez suglasnosti autora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije