15. GODIŠNJICA POGIBIJE Memorijalna utrka u čast Željka Murka

Policijska uprava međimurska, policijska udruga IPA Međimurje i Udruga hrvatskih vojnih invalida domovinskog rata Čakovec, u suradnji s Atletskim klubom ‘Međimurje’ Čakovec, povodom 15. godišnjice pogibelji hrvatskog branitelja i policajca Željka Murka, organiziraju kros utrku u Gornjem Kuršancu na obali rijeke Drave.

Utrka će se održati u subotu, 10. veljače s početkom u 10 sati, a start i cilj staze duge 7,5 kilometara je kod objekta UHVIDR-e kod jezera na rijeci Dravi u Gornjem Kuršancu. Prijave se vrše pute interneta na stranicama AK Međimurje ili uoči utrke od 8 sati, a startne brojeve osigurava organizator. Startnine nema.

Trčat će se u kategorijama: 1. policija, vojska, vatrogasci Ž/M – apsolutno te 2. građanstvo Ž/M – apsolutno. Organizatori izdvajaju da je obvezan nastup sa startnim brojem koji osigurava organizator i koji ostaje za uspomenu.

Mjerenje rezultata i obradu podataka osigurava organizator, a okupljanje natjecatelja prije starta odvija se kod objekta UHVIDR-e kod jezerana rijeci Dravi u Gornjem Kuršancu.

Organizatori ističu da se utrka održava bez obzira na vremenske uvjete, a za prva tri natjecatelja po kategorijama dodijelit će se medalje i prigodne nagrade. Podjela nagrada će se održati u 12 sati kod objeka UHVIDR-e.

Cilj utrke je obilježavanje pogibije Željka Murka te promoviranje zdravog načina života i poticanje sportsko-rekreativnih aktivnosti. Za sve natjecatelje pripremljen je topli obrok i piće. Svi natjecatelji nastupaju na vlastitu odgovornost.

Prijavom na utrku natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke te potvrđuje svoje zdravstveno stanje i spremnost da završi utrku, javlja IPA Međimurje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije