MURSKO SREDIŠĆE Baka Manuela Štrleka živi najsretnije dane

Dok nacija uživa u pobjedama Hrvatske rukometne reprezentacije, u Murskom Središću jedna žena posebno živi i raduje se njezinom lijevom krilu.

U središćanskoj ulici živi baka po majci, Manuela Štrleka, Jelena, koju smo posjetili i čemu se ona silno obradovala.

– Znam kako sada ljudi navijaju za naše rukometaše, no nadala se nisam novinar(ima)u jer ja sam samo Manuelova baka. A u stvarnosti sam ovih dana najsretnija jer on igra dobro i što je meni, ali i cijeloj obitelji najdraže, igra sa srcem. Premda, on je tako igrao i ranije u reprezentaciji.

Čujem se sa njegovim roditeljima u Zagrebu i svi smo ponosni na njega, a posebno njegova majka, a moja kćerka Karmen i supruga Ina, a otac vjerojatno proživljava svaki dijelić utakmice.

Zanimljivo vam je što je otac želio da mu stariji sin Filip bude najbolji rukometaš, ali evo to je postao Manuel, no mogu reći kako je Filip sretan što Manuel igra ovako dobro i što je pravi u kockastom dresu, kazala nam je između ostaloga baka Jelena, koja unatoč respektabilnim godinama života izgleda kao da je aktualna rukometašica. Jedra i živahna, poput Manuela.

– Ako bude medalje, onda se vidimo pa opširnije popričamo, kazala je Jelena, rekavši kako se raduje što će Manuel od jeseni igrati u Mađarskoj, pak ga možda i pohodi. Sada igra u Kilceu što je ipak predaleko. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije