FOTKE Miroslave Novak krase kalendare Zrinske garde i Varaždinske biskupije

Miroslava Novak (29) iz Pribislavca je magistra religijske pedagogije i katehetike koja kao vjeroučiteljica u OŠ Vladimira Nazora u Pribislavcu. Osim što je predana svome pozivu, a učenici su joj jako privrženi, Miroslava posljednjih nekoliko godina privlači sve veću pažnju publike svojim fotografijama.

Također pronalazi vremena i za volontiranje te postaje jedno od prepoznatljivih lica naše županije. Uz sve to, Miroslava je i vrijedna suradnica našeg portala.

Njezin trud, rad i fotografije prepoznali su mnogi. Varaždinska biskupija i Zrinska garda Čakovec odabrale su upravo Miroslavine fotografije da krase njihove kalendare za 2018. godinu.

– Jedan izborni predmet u školi otkrio je moju do tad neotrkivenu ljubav i to prema fotografiji. Ljepotu stvorenog od tada gledam na drugačiji način, kroz objektiv. Iza mene su 4 samostalne izložbe na koje sam iznimno ponosna. I dalje znam da mogu bolje i da samo kroz praksu vidis svoje pogreške…

Poštujem i cijenim tuđi trud, jer stati iza objektiva nije samo stisnuti okidač i obraditi fotografiju.Svaka moja fotografija ima svoju priču i ja ju kroz fotooko dočaravam vama onako kako sam ju ja vidjela. To se može nekom svidjeti,a nekom ne mora…Svatko od nas je drugačiji…

Svi koji su ušli u taj svijet znaju o čemu pričam… Drago mi je što su ove godine moj trud prepoznali i u našoj Varaždinskoj biskupiji te su odlučili mojim fotkama urediti 12-lisni kalendar, kao i Zrinska garda u kojoj su stavljene također moje fotografije.

Trudit ću se i dalje dočaravati vam svijet kroz moje fotooko i biti još bolja u 2018. godini.Hvala vam – napisala je na Facebooku Miroslava Novak, a mi joj želimo još puno dobrih i lijepih fotografija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije