DOSTI Prikupili 10 tisuća kuna za 25 paketa i pomogli onima koji nemaju

Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije provodi humanitarnu akciju pod nazivom ‘Pomozimo im’. Cilj akcije je prikupljanje novčanih sredstava za nabavu hrane i osnovnih potrepština za članove Društva koji se nalaze u teškoj socijalnoj i/ili zdravstvenoj situaciji.

Prikupljeni iznos od 10.000,00 kn utrošeni je na 25 bogatih paketa u kojima su se nalazile sve tradicionalne namirnice za blagdane, te ostale kućanske potrepštine. Na taj način uspjeli su uljepšati božićne blagdane njihovim najpotrebitijim članovima.

– Našu humanitarnu akciju možete pratiti na internet stranici www.ddicpck.hr. Svoje dobrovoljne priloge možete uplaćivati na poseban račun, otvoren isključivo za provedbu ove humanitarne akcije HR2523600001502151135, Zagrebačka banka ili u istaknute kutijice postavljene na prodajnim mjestima trgovačkog lanca METSS.

Također nam se možete priključiti u prikupljanju pomoći kao volonter u poslovnici Kauflanda u Čakovcu. Ovim putem Društvo se zahvaljuje volonterima, trgovačkim centrima Kaufland i METSS, te svim ljudima velikog srca koji su nam pomogli u prikupljanju humanitarne pomoći – poručuju iz Društva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije