PRIJATELJI ZA DARIA Koncert u Draškovcu za stradalog mladića

Manifestacija ‘Advent s Prijateljima …’ pri samom je završetku. Udruga “Prijatelji svetog Roka” i Mješoviti pjevački zbor Udruge pozivaju Vas na X. Božićni humanitarni koncert pod nazivom ‘Prijatelji za Daria…’ koji će se 6. siječnja (subota) 2018. godine s početkom u 17 sati održati u Zavjetnoj crkvi svetog Roka u Draškovcu.

Na koncertu će nastupiti polaznici Umjetničke škole “Miroslav Magdalenić” Čakovec – Područnog odjela Donji Kraljevec, župne orguljašice Magdalena Mikec i Paula Petrić, Zbor “Ime ljubavi” iz Koprivnice, Ženska vokalna skupina “Sveti Marko” iz Selnice, Mješoviti pjevački zbor Župe “Svetog Nikole biskupa” iz Koprivnice te domaćini i Mješoviti pjevački zbor Udruge “Prijatelji svetog Roka”.

Suorganizatori koncerta su Grad Prelog i Hrvatsko društvo skladatelja te stručna služba za Zaštitu autorskih muzičkih prava (HDS ZAMP).

Sav prikupljeni dobrovoljni dar kod ovog koncerta bit će namijenjen za potrebe liječenja i rehabilitacije Daria Balent iz Oporovca – stradalog u prometnoj nesreći.

Za ovu namjenu otvoren je žiro račun Humanitarne akcije IBAN broj HR36 2340 0091 5109 0543 4 kod “Privredne banke Zagreb” d.d. na koji se mogu uplatiti donacije i dobrovoljni novčani prilozi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije